Experti instalatii Nonstop

Desfundare canalizare Bucuresti

Lucram de peste 18 ani in domeniul instalatiilor sanitare, termice sau de canalizare si putem spune ca am adunat foarte multa experienta care ne da posibilitatea de a prelua lucrari, simple sau complexe, in regim de urgenta sau in regim normal, fie ca vorbim de remedierea unei avarii sau de o instalatie de alimentare cu apa sau canalizare facuta de la zero, in Bucuresti si Ilfov. Daca ai nevoie urgenta de un instalator sanitar pentru remedierea unei avarii sau pentru desfundarea unei tevi suna la 0768313131. Vom ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Universul instalatiilor, fie ca vorbim de instalatii sanitareinstalatii termiceinstalatii si sisteme de canalizare de stocare a apei caldeinstalatii de distributie a gazelor naturaleinstalatii electrice este complex si problematic pentru ca daca nu stii ce facipoti provoca pagube si chiar raniri de persoane. Asadar apeleaza la noi pentru situatii problematice cu instalatiile din casa. E simplu, si gur si ieftin.

Desfundare canalizare Bucuresti

In afara de serviciile de interventie de urgenta pentru tevi sparte, robineti blocati sau defecti, baterii din care care apa pe pereti oferim si servicii de urgenta la instalatiile de canalizare pentru desfundarea sifoanelor de pardoseala, a cazilor de baie, a cabinelor de dus a tevilor si coloanelor de scurgere, desfundarea wc-urilor, inlocuirea racordurilor flexibile sau a coloanelor de scurgere acolo unde este cazul. Interventii rapide sigure si ieftine in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 precum si pe tot teritoriul judetului Ilfov. Iti garantam interventii sigure, profesionale, de calitate si rapide.

  • Indiferent de complexitatea lucrarii executate, oferim garantie si eliberam factura si chitanta.
  • Lucram rapid si curat, avem echipamente moderne si competitive care ne permit sa optimizam timpii de interventie si costul per total.
  • Suntem disponibili 24 din 24, 7 zile din 7 si in masura in care interventia nu necesita folosirea unor echipamente care fac zgomot (in timpul noptii sau in orele de odihna – acolo unde e cazul) remediem in timp optim avaria.
  • Preturile sunt accesibile iar costul lucrarii se calculeaza corect in baza unui deviz de lucrare realizat de instalator si adus inainte de inceperea lucrarii la cunostinta dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...