MontajReparatii-Acoperisuri.ro - Servicii complete acoperisuri, montaj, reparatii, mansardari, Bucuresti si Ilfov

MontajReparatii-Acoperisuri.ro - detalii firma

Cu o experienta de 15 ani va asiguram de calitatea lucrarilor executate, rezultatul fiind un acoperis durabil si rezistent.

Interventie 24/24

Va stam la dispozitie 24/24 pentru a interveni in caz de urgenta. Contactati-ne cu incredere!Garantie lucrari.Oferim garantie pentru fiecare lucrare atât pentru materiale cât si pentru manopera.Consultanta gratuita.Oferim consultanta gratuita pentru a identifica exact nevoile d-voastra. Va consiliem si în alegerea materialelor si a solutiilor tehnice folosite.

Suntem la dispozitia d-voastra cu o gama variata de servicii precum: constructie, reparatii , montaj acoperis, montaj parazapezi, ferestre mansarda, jgheaburi si burlane. Lucrarile se efectueaza cu materialale clientului, sau achizitionate de catre noi de la producatori la cele mai mici tarife.

Etapele construirii unui acoperis

Constructia acoperisului începe prin realizarea structurii, urmata de astereala, care va sustine solutia de învelire aleasa. Urmatorul pas este realizarea sistemului de scurgere al apei, montarea jgheaburilor, a burlanelor si a sistemului de evacuare al apei. Înainte de a realiza etapa propriu -zisa de invelire a acoperisului se recomanda montarea unei folii anti-condens.

Avantaje tigla metalica

Avantajul major îl constituie gama diversa de culori, modele, texturi si grosimi. Un alt avantaj este sistemul de sustinere al acoperisului care este unul usor tinând cont de greutatea redusa a acoperisului.Avantaje tigla ceramicaTigla ceramica este un material termorezistent atât pentru perioade reci cât si pentru perioade calde. Aspectul este extrem de placut, iar procesul de decolorare este unul extrem de lent.Un acoperis eficient energetic.Calitatea unui acoperis este indicata si prin eficienta termica. Materialele folosite pentru construirea acoperisului ar trebui sa poata reduce considerabil facturile recurente de energie. În timp ce anumite materiale au proprietati tehnice excelente, altele pot compensa prin instalarea unui strat de izolare suplimentar (vata minerala, spuma, etc.).

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Echipa noastra de meseriasi este dedicata executarii lucrarilor de constructii si reparatii acoperisuri, aducând în spate o vasta experienta si un nivel ridicat de competenta în domeniu. Ne-am angajat sa oferim clientilor nostri solutii durabile si de încredere pentru toate nevoile lor legate de acoperisuri.Cu fiecare proiect pe care îl gestionam, prioritatea noastra este sa oferim servicii de cea mai înalta calitate.

Alegem cu atentie materialele folosite, asigurându-ne ca acestea sunt conforme cu cele mai exigente standarde de calitate. Ne straduim sa întelegem în profunzime nevoile si cerintele fiecarui client si sa oferim solutii personalizate, care sa se potriveasca perfect cu fiecare proiect.Ne mândrim cu rezultatele pe care le-am obtinut de-a lungul timpului, datorita angajamentului nostru fata de calitate si satisfactia clientilor nostri. Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt elemente fundamentale ale filozofiei noastre de lucru, iar fiecare proiect este abordat cu aceeasi atentie si dedicare, indiferent de marimea sau complexitatea sa.

Indiferent daca este vorba despre montajul unui acoperis nou sau despre reparatii extinse ale unui acoperis existent, poti avea încredere ca echipa noastra este alegerea potrivita pentru tine. Contacteaza-ne astazi pentru o evaluare gratuita a proiectului tau si lasa-ne sa te ajutam sa transformi visul tau în realitate!

Galerie foto
  • ...