La Maria si Ion, Restaurant - Bucuresti
Meniu preparate la gratar
FRIGĂRUI DE PUI - 200 g 12 RON
(piept pui dezosat, condimente)
CÂRNATZ PLEŞCOI - 250 g (180 g)12 RON CÂRNAŢI AFUMAŢI DIN BATAL - 250 g (200 g) 12 RON
(cârnaţi proaspeţi oaie)
O BUCATĂ FINĂ DĂ PURCEL ÎNDESAT CU AFUMĂTURĂ ŞI AI - 245 g (200 g) 12 RON
(cotlet de porc fără os, costiţă afumată, usturoi, mălai, condimente)
OARECE DĂ GUIŢ CA LA MĂRIA ŞI ION - 80 g (50 g) 3 RON
– 80 g (50 g) – 1 bucată (o pastă dă mici bună rău)
CEVA CÂRNATZURI DĂ BATAL - 250 g (200 g) 12 RON
(cârnaţi proaspeţi de berbecuţ)
CÂRNATZURI DAŢI LA FUM PĂ JAR - 250 g (200 g) 12 RON
(cârnaţi ţărăneşti afumaţi)
CÂRNATZURI CU CIMBRIŞOR - 250 g (200 g) 12 RON
(cârnaţi de casă ţărăneşti, proaspeţi, cu cimbrişor)
CÂRNATZURI CU AI - 250 g (200 g) 12 RON
(cârnaţi de casă ţărăneşti, proaspeţi, cu usturoi)
PASTRAMĂ DĂ CASĂ DÎN PURCEL - 250 g (200 g) 14 RON
(pastramă de casă din ceafă de purcel)
PASTRAMĂ DĂ CASĂ DÎN BATAL - 200 g (160 g) 14 RON
(pastramă de casă din pulpe de berbecuţ)
PASTRAMĂ DĂ CASĂ DÎN ZBURĂTOARE - 240 g (200 g) 13 RON
(pastramă dă casă din pulpe de pui dezosate)
FINETZURI DĂ PURCEL LA JAR - 250 g (200 g) 12 RON
(muşchiuleţ dă porc)
O BUCATĂ DĂ GUIŢ PĂ JAR - 250 g (200 g) 12 RON
(ceafă porc)
ALTĂCEVA DĂ ZBURĂTOARE PĂ JAR - 240 g (200 g) 12 RON
(pulpe pui dezosate fără piele)
CEVA DĂ ZBURĂTOARE PĂ JAR - 250 g (200 g) 11 RON
(piept pui)