DMF Climatizare - Vanzare, montaj aparate aer conditionat

Aparate aer conditionat

...
Aer conditionat Samsung AR12TXHQASINEU

Aer conditionat Samsung AR12TXHQASINEU, Inverter,12000 BTU, Clasa A++ -

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12TXHQASINEU este un dispozitiv modern si eficient, conceput pentru a oferi o temperatura confortabila in interiorul locuintei sau biroului dumneavoastra. Cu o capacitate de racire de 12000 BTU, acest aparat poate sa raceasca si sa incalzeasca camere de pana la 35 de metri patrati, fiind ideal pentru spatii de dimensiuni medii.

Aparatul este dotat cu tehnologia Inverter, care ii permite sa ajusteze viteza compresorului in functie de necesitatile de racire sau incalzire ale camerei, asigurand astfel o temperatura constanta si o eficienta energetica sporita. Clasa de eficienta energetica A++ reprezinta cea mai buna clasa de eficienta energetica disponibila pentru aceasta categorie de aparate, ceea ce inseamna ca aparatul consuma mai putina energie electrica decat modelele obisnuite, aducand astfel economii semnificative la factura de energie electrica.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12TXHQASINEU este usor de utilizat datorita display-ului digital, care permite setarea temperaturii si a altor functii ale aparatului. Designul sau modern si elegant, impreuna cu culoarea alba, il fac sa se integreze perfect in orice decor de interior.

In plus, aparatul este dotat cu filtre de aer avansate, care ajuta la eliminarea particulelor de praf, polen si alte impuritati din aer, asigurand un aer curat si proaspat in camera.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Samsung AR12TXHQASINEU este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa beneficieze de o temperatura confortabila si de o eficienta energetica sporita, avand o capacitate de racire de 12000 BTU si tehnologie Inverter, fiind ideal pentru camere de dimensiuni medii.

 

...
Aparat de aer conditionat tip split de perete HOKKAIDO HKEU263ZAL+HCNMX263ZA

Aparat de aer conditionat tip split de perete HOKKAIDO HKEU263ZAL+HCNMX263ZA Inverter 9000BTU, Clasa A++ -

Aparatul de aer conditionat HOKKAIDO HKEU263ZAL+HCNMX263ZA Inverter 9000BTU este o solutie optima pentru climatizarea eficienta a incaperilor de dimensiuni mici si medii, de pana la 30 mp. Clasa energetica A++ il face un aparat economic si prietenos cu mediul, cu un consum redus de energie electrica.

Tehnologia Inverter asigura o functionare optima a aparatului, regland cu precizie viteza compresorului si a ventilatorului, pentru a mentine temperatura constanta in interiorul camerei. Acest lucru permite economisirea energiei si reducerea costurilor la factura de electricitate.

Aparatul de aer conditionat HOKKAIDO este dotat cu un filtru de aer avansat, care retine particulele fine si impuritatile din aer, astfel ca aerul respirat este mai curat si mai sanatos. De asemenea, aparatul beneficiaza de o functie de curatare automata, care previne dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor in interiorul unitatii interioare, mentinand astfel o igiena optima.

Cu ajutorul telecomenzii, puteti controla usor si comod functiile aparatului, precum temperatura, viteza ventilatorului sau modul de functionare. In plus, nivelul redus de zgomot al aparatului face ca acesta sa fie ideal pentru utilizare in locuinte sau birouri.

Design-ul modern si elegant al aparatului de aer conditionat HOKKAIDO se va potrivi cu orice stil de interior si va adauga un plus de estetica incaperii.

Specificatii tehnice:

  • Capacitate de racire: 9000 BTU/h
  • Clasa energetica: A++
  • Tehnologie Inverter
  • Filtru de aer avansat
  • Functie de curatare automata
  • Telecomanda inclusa
  • Nivel de zgomot redus
  • Design modern si elegant

...
Aparat aer conditionat Mokai Hitachi

Aparat aer conditionat Mokai Hitachi, sistem multi split pentru 2 unitati interioare dublu split 9000/12000 btu unitate exterioara cu o putere de 18000BTU/h - 9.600,00 lei TVA inclus

Aparat aer conditionat Mokai Hitachi, sistem multi split pentru 2 unitati interioare dublu split 9000/12000 btu unitate exterioara cu o putere de 18000BTU/h

Unitate exterioara HITACHI 18000BTU/H- RAM 53NP2E
Unitate interioara HITACHI MOKAI 9000BU/H- RAK 25RPE
Unitate interioara HITACHI MOKAI 12000BU/H- RAK 35RPE

...
Sistem multi split MITSUBISI ELECTRIC

SISTEM DUBLU SPLIT MITSUBISHI ELECTRIC MXZ-2HA40 +MSZ-DW25VF+DW35VF -

Sistemul multi split MITSUBISI ELECTRIC  CU 2 UNITATI INTERIOARE

9000BTU SI 12000 BTU .

Este dotat cu tehnologie invertar materializata intr-un compresor avansat,care diminueaza consumul de energie .

Nivel de zgomot scazut datorita functiei sale silentioase

clasa energetica  A++ racire

clasa energetica A+ incalzire

 

Control WI-FI (optional)

Filtru de purificare a aerului.

regim functionare   -10  +46 grade C

garantie 3 ani

Producator MITSUBISI ELECTRIC

Suprafata acoperita 30…60 mp.

...
Aparat aer conditionat GOLDSENSE FREE-MATCH/H-G-AM3-H21/4DR3C

Aparat aer conditionat GOLDSENSE FREE-MATCH/H-G-AM3-H21/4DR3C tip multisplit pentru trei incaperi - 6.000,00 lei TVA inclus

Aparatul de aer conditionat GOLDSENSE FREE-MATCH/H-G-AM3-H21/4DR3 tip multisplit pentru trei încaperi este o solutie excelenta pentru a raci sau încalzi trei camere în acelasi timp, fara a fi necesar sa instalati trei aparate separate.

Cu o putere de racire de 21000 BTU/h, acest aparat poate raci sau încalzi eficient trei încaperi de dimensiuni medii sau mari. Acesta este dotat cu tehnologia inverter care ajuta la economisirea de energie si mentinerea unei temperaturi constante si confortabile.

Aparatul de aer conditionat GOLDSENSE FREE-MATCH/H-G-AM4-H36/4DR3 este echipat cu un filtru de carbon care îndeparteaza impuritatile din aer, inclusiv mirosurile neplacute. De asemenea, acesta are functia de curatare automata care ajuta la prevenirea cresterii mucegaiului si bacteriilor, mentinând astfel un mediu interior sanatos si curat.

Acest aparat are un design compact si modern, care se potriveste cu orice stil de interior. Este usor de instalat si întretinut, iar telecomanda intuitiva îti permite sa controlezi temperatura si functiile aparatului de la distanta.

Aparatul de aer conditionat GOLDSENSE multisplit este solutia ideala pentru a raci sau încalzi trei încaperi în acelasi timp, fara a fi nevoie sa instalati trei aparate separate. Indiferent daca este vorba de locuinta ta sau de biroul tau, acest aparat îti va oferi confort si un mediu interior sanatos si curat.

Detalii tehnice:

  • Unitate exterioara tip multi split GOLDSENSE FREE-MATCH 21000BTU/H-G-AM3-H21/4DR3
  • 3*Unitate interioara GOLDSENSE 9000BTU/H-G-AMWM-H09/4R3A(HC)
  • Tehnologie inverter
  • Filtru de carbon
  • Functie de curatare automata
  • Design compact si modern
  • Telecomanda pentru control la distanta
  • Capacitatea de a raci sau încalzi trei încaperi
  • Instalare usoara si întretinere simpla.
  • WI-FI integrat
  • Garantie 5 ani
  • Filtru de inalta densitate,cu eficienta de filtrare cu 20% mai mare decat filtru obijnuit.
  • Spuma de protectie a sasiului la scara nanometica
  • -Adopta spuma de protectie integrata la scara nanometica,cu umiditate
  • -Rezistenta si conservarea caldurii s-au inbunatatit semnificativ.