Asociatia Euroclass-Training

Cursuri de calificare

...
Lucrator in comert

Lucratorii in comert aprovizioneaza cu marfuri magazinul in functie de ritmul vanzarilor zilnice.Efectueaza sortarea,depozitarea si pregatirea marfurilor pentru distributie.
Deruleaza activitati de gestionare a magazinului: receptie marfa, etichetare, verificare preturi si termene de valabilitate, inventariere;

OBIECTIVE DE REFERINTA

Utilizarea corecta a limbajului si a tehnologiei de specialitate
Intocmirea documentelor specifice vanzarii
Cunoasterea si mentinerea stocurilor
Conoasterea legislatiei comerciale in vigoare
Lucrul in echipa
Organizarea locului de munca
Satisfacerea cerintelor clientilor
Comunicarea profesionala
Asigurarea calitatii
Protectia consumatorului
Calcule economice specifice aprovizionarii si distribuirii ,marfii
Organizarea activitatii comerciale
Sortarea,depozitarea si pregatirea marfurilor pentru distributie
Administrarea ambalajelor si marfurilor
Aprovizionarea cu marfuri a magazinului in functie de ritmul vanzarilor.

...
Curs calificare Ospatar

Ospatarul(chelnerul) asigurã servirea consumatorilor cu produsele alimentare
solicitate, într-un local de alimentatie publicã.
Serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bãuturi si alte
produse comestibile.

Competente fundamentale
Comunicare si numeratie
Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatie
Comunicare în limba straina
Asigurarea calitati
Dezvoltare personala
Igiena si securitatea munci
Lucrul în echipa

Competente generale la locul de munca
Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turis
Promovarea produselor si serviciilor
Psihologia consumatorulu
Evidenta operativa

Competente specifice
Servirea preparatelor
Servirea bauturilor
Alcatuirea meniurilor
Comportament profesional

...
Curs calificare Bucatar

Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete pentru satisfacerea exigentelor consumatorilor. In acest scop, el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit.

Masoara cantitatile necesare, le amesteca conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert,dupa caz.Imparte preparatele pe portii.
Bucatarul utilizeaza in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini(cutite, satarul, robotul de bucatarie, masini de curatat si de taiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice) cu ajutorul carora transforma alimentele in preparate culinare.

Competente fundamentale

Comunicarea la locul de munca
Desfasurarea muncii în echipa

Competente generale la locul de munca

Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii sectiei
Prevenirea poluarii mediului

Competente specifice

Întocmirea documentelor specifice
Pregatirea antreurilor calde si reci
Pregatirea fripturilor
Pregatirea gustarilor calde si reci
Pregatirea mâncarurilor din carne
Pregatirea mâncarurilor din legume,orez,oua, paste fainoase
Pregatirea preparatelor lichide
Prepararea dulciurilor (deserturilor)
Prepararea fondurilor glace
Prepararea mâncarurilor din peste si fructe de mare
Realizarea actiunilor de supervizare si control
Realizarea aluaturilor de baza
Realizarea salatelor
Realizarea sosurilor

Categorii
Date de contact
0212520238
Popa Lazar, nr. 8, Bucuresti
Distribuie