Feeder Shop - Magazin articole pescuit Bucuresti

Mulinete

...
Mulinete frana fata

BENZAR MIX - MULINETA METHOD FEEDER 6500 -  379 ron

Poate cel mai indelungat proiect realizat de Benzar Zsolt, conceperea mulinetelor Method Feeder s-a dovedit a fi un real succes datorita produsului finit, gandit impecabil pentru pasionatii tehnicii method feeder. 

Mulineta a fost conceputa din start cu doi tamburi, unul cu buza subtire, care poate gazdui pana la 150 de metri de 25mm, iar celalalt, mai adanc, pentru aplicatii mai grele, cu buza mai ampla, care poate gazdui pana la 300m de monofilament cu diametrul de 0.28mm

Ideea prezentarii cu doi tamburi a fost exact aceea de a oferi un produs care sa poate fi adaptat oricaror situatii cerute de tehnica method feeder: fie ca jonglam cu grosimea firului, fie ca schimbam firul propriu-zis (mono sau textil), fie ca avem nevoie de distante mai mari de pescuit, cei doi tamburi vor fi extrem de utili. 

IMPORTANT: ambii tamburi au clips rotund, metalic

Ceea ce va suprinde placut inca de la prima utilizare este reglajul extra fin al franei. Aceasta precizie de reglaj va fi extrem de utile pentru drilurile cu schimbari bruste de directie sau chiar pentru demararile in forta ale pestelui. Sase rulmenti plasati in punctele cheie ale angrenajului vor asigura o rotire extrem de fluida a rotorului. 

Recomandam armarea pe lansete de 3.60 sau 3.90, fie pentru un method de finete, fie pentru un pescuit la 80-90 de metri cu echipament greu. 

Desi vorbim de o mulineta incadrata din dimensiunea de 6500, greutatea este extrem de redusa, ceea ce o face confortabila pe tot parcursul drilului, dar si pentru o operatiune de nadire prealabila (realizarea patului de nada). 

Recomandata pentru pescuitul la method feeder
Corp Grafit
Usoara, fiabila
Clips rotund metalic
Tambur de rezerva metalic
Recuperare : 5.0:1
Capacitate tambur : 0.25mm / 150m
Greutate : 309g

...
BAITRUNNER

MULINETA OKUMA - AVENGER BAITFEEDER 6000 - 339 ron


 

Mulineta Okuma Avenger Baitfeeder 6000 cu un corp din grafit rezistent la coroziune, este proiectata sa reziste la torsiune in timpul pescuitului si avand un sistem tip free-spool. Mulineta dispune si de tehnologiile CFR si RES II ce ii ofera un rulaj mai fin si fiabilitate in timp si Even Flow Line Roller un sistem ce elimina riscul rasucirii firului.

Caracteristici:

Numar rulmenti: 7 (6+1RB);
Corp din grafit rezistent la coroziune;
Tambur normal din aluminiu cu clip;
Rulment cu rola pentru sistemul Quick Anti-Reverse;
Sistem On/Off Auto Trip Bait feeding;
Sistem de control pentru asezarea firului pe tambur;
Sarma pick-up din otel inox;
Capacitate tambur: 0.30mm/320mm, 0.35m/225m, 0.40mm/170m ;
Raport de recuperare: 4.5:1;
Recuperare fir / tur de manivela: 80cm;
Greutate 483g;
Max. Drag Power 12kg.

Categorii
Date de contact
0731492647
Str. Stefan Hepites, nr. 24, sector 4,
Distribuie