Glassic - Comercializare si montaj tamplarie PVC si geam termopan, Bucuresti si Ilfov

Rulouri exterioare

...
Rulouri exterioare electrice si manuale

Tipuri de rulouri exterioare

Pentru fiecare proiect, acordam o atentie deosebita si cautam sa oferim cele mai bune solutii personalizate pentru fiecare client. Exista trei tipuri de rulouri exterioare: rulouri exterioare aplicate, rulouri exterioare suprapuse si rulouri exterioare tencuibile. Tipul de rulouri exterioare ales depinde de particularitatile proiectului si, în unele cazuri, se poate folosi o combinatie a acestora.

Rulouri exterioare aplicate

Sistemele tip rulou montate frontal sunt proiectate sa fie utilizate în cladiri deja existente si nu necesita pregatire speciala pentru asamblare. Aceste sisteme nu sunt integrate cu fereastra si pot fi instalate în afara acesteia.

Rulouri încastrate tencuibile

Sistemele de rulouri încastrate tencuibile sunt ideale pentru cladirile noi, dar pot fi folosite si în cladirile aflate în proces de renovare, mai ales atunci când se schimba izolatia exterioara. Necesita modificari la partea de sus a ferestrei.

Rulouri exterioare suprapuse

Sistemele de rulouri suprapuse sunt potrivite pentru cladirile noi, fiind montate odata cu ferestrele, dar pot fi folosite si pentru în cladirile aflate în proces de renovare. Este o alegere ideala pentru cine doreste un sistem modern si complet.

Culori standard

Rulourile au termen de executie, în culorile standard, de maxim 10-15 zile lucratoare. Pentru culorile personalizate, termenul de executie si montaj poate fi mai lung si poate ajunge pâna la 30 de zile lucratoare.

Alb

Gri Antracit

Golden Oak

Nuc

Mooreiche

Sisteme de actionare

Rulourile pot fi actionate manual (snur sau panglica) sau prin intermediul unui motor electric, actionat printr-un comutator montat pe perete sau cu o telecomanda. De asemenea, este posibil sa se foloseasca controlul inteligent prin intermediul unui computer, tablete sau smartphone-uri.