Glassic - Comercializare si montaj tamplarie PVC si geam termopan, Bucuresti si Ilfov

Usi pentru garaj

...
Usi pentru garaj cu montaj profesional

Glassic ofera usi de garaj sectionale si tip rulou cu actionare electrica sau manuala, cu montaj în toata tara.

Tipuri de usi pentru garaj

Pentru fiecare proiect, acordam o atentie deosebita si cautam sa oferim cele mai bune solutii personalizate pentru fiecare client. Oferim trei tipuri de usi pentru garaj: usi de garaj sectionale, usi de garaj tip rulou si usi de garaj industriale. În ceea ce priveste montajul, acesta este realizat prin intermediul unui proiect specializat, durata de executie fiind influentata de complexitatea acestuia.

Usi garaj rezidentiale sectionale

Usile sectionale reprezinta alegerea perfecta pentru garajul dumneavoastra, datorita confortului si sigurantei în utilizare, designului elegant si incorporarii celor mai noi tehnologii conform normelor europene de siguranta. De asemenea, beneficiati de o gama larga de echipamente optionale care va permit sa personalizati usa de garaj în functie de nevoile dumneavoastra.

Pentru a va asigura de o izolare termica optima, usile garaj rezidentiale sectionale sunt construite cu panouri sandvici cu o grosime de 40mm, cu chedere laterale si un cheder dublu în partea de jos a usii. Designul elegant si încorporarea celor mai noi tehnologii, respectând normele europene de siguranta, fac din aceste usi solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Siguranta si confortul dumneavoastra sunt prioritare, de aceea actionarea electrica este realizata de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi al carui cod nu poate fi clonat. Usile sunt dotate cu un sistem de siguranta la ruperea arcurilor, un sistem de siguranta împotriva prinderii degetelor între panouri si un sistem de securitate împotriva tentativelor de intrare prin efractie. În plus, usile beneficiaza de un sistem de siguranta de tip “safety edge” si un sistem de siguranta cu celule fotoelectrice. În caz de urgenta, exista posibilitatea deschiderii manuale a usii în cazul unei pene de curent.

Usile garaj sectionale beneficiaza de o garantie pentru un numar mare de cicluri, între 15.000 si 25.000 de cicluri de deschidere/închidere. Pentru a va oferi o gama larga de optiuni, exista peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard si ambutisari disponibile. În plus, exista posibilitatea de a vitra usa de garaj sau de a integra o usa pietonala

Usi garaj tip rulou

Usile tip rulou reprezinta o solutie ideala pentru închiderea suprafetelor mari, precum garajele sau spatiile comerciale. Avantajul lor principal consta în restrictiile de montaj mult mai permisive fata de usile sectionale, datorita faptului ca întreaga usa se ruleaza într-un cilindru amplasat în partea de sus a usii. Astfel, este mai usor de respectat restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stâlpilor laterali si la adâncimea garajului necesara pentru montarea usii.

Usile tip rulou sunt realizate din lamele de 77 mm si au o înaltime maxima de 4650 mm si o latime maxima de 5300 mm, ocupând o suprafata maxima de 20 mp. Pentru actionarea lor, se folosesc motoare tubulare care pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi, unui selector cu cheie sau unui buton de perete. De asemenea, este posibila controlarea lor prin tehnologia GSM.

Pentru siguranta si confortul utilizatorilor, usile tip rulou sunt dotate cu diverse accesorii, precum un sistem de fotocelule, un senzor de muchie “Safety Edge” si un semafor rosu. De asemenea, usile pot fi echipate cu lamele cu gemulete sau cu grile de ventilatie, în functie de preferintele si necesitatile utilizatorilor.

Usi garaj industriale sectionale

Prin dimensionarea personalizata si utilizarea componentelor speciale, aceste usi pot fi utilizate în diverse aplicatii tehnice, fiind concepute pentru utilizare intensa si durata îndelungata.

Optiunile de sisteme de culisare standard includ culisare LHF (Low Headroom Front), pentru montarea arcurilor de torsiune pe grinda, culisare LHR (Low Headroom Rear), pentru montarea arcurilor în spatele sinelor de culisare, culisare FTR (Follow The Roof), acolo unde se doreste ca sina de culisare sa urmeze forma acoperisului, culisare HL (High Lift), acolo unde se doreste ca sina de culisare sa fie ridicata fata de golul usii, culisare HL-FTR (High Lift si Follow The Roof), acolo unde se doreste ca sina de culisare sa mearga vertical si sa fie inclinata dupa forma acoperisului, si culisare FVL (Full Vertical), acolo unde sina se ridica vertical, tangential cu peretele.

Pentru izolarea termica optima, usile industriale sunt dotate cu panouri sandwich cu grosime de 40 mm, cu spuma poliuretanica de înalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K), chedere laterale si cheder dublu în partea de jos a usii.

Confortul, siguranta si securitatea sunt asigurate prin actionarea electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat, sistem de siguranta la ruperea arcurilor, sistem de siguranta împotriva prinderii degetelor între panouri, sistem de securitate împotriva tentativelor de intrare prin efractie, sistem de siguranta de tip “safety edge”, sistem de siguranta cu celule fotoelectrice, precum si posibilitatea deschiderii de urgenta în cazul unei pene de curent.

Usile sectionale industriale pot fi personalizate prin diversitatea coloristica si accesoriile disponibile, inclusiv peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard si ambutisari, posibilitatea vitrarii usii de garaj, precum si integrarea unei usi pietonale cu prag subtire. Garantia functionarii este de 25 000 de cicluri, însa optional, usile sectionale industriale pot fi dotate cu arcuri de torsiune garantate 100 000 de cicluri.

Sisteme de actionare

Toate tipurile de usi de garaj pot fi actionate manual sau prin intermediul unui motor electric, actionat printr-un comutator montat pe perete sau cu o telecomanda. De asemenea, este posibil sa se foloseasca controlul inteligent prin intermediul unui computer, tablete sau smartphone-uri.