Glassic - Comercializare si montaj tamplarie PVC si geam termopan, Bucuresti si Ilfov

Montaj corect al tamplariei

...
Ce inseamna un montaj corect?

Pentru a realiza un montaj corect al tâmplariei PVC sau aluminiu, este necesar sa se respecte anumite etape importante. Începând cu masuratorile precise, selectia materialelor si a instrumentelor adecvate pentru montaj, pregatirea zonei de instalare, etansarea adecvata a ramelor, aplicarea de spuma poliuretanica pentru izolarea termica si a foliilor de etansare, si finalizarea cu finisajele necesare pentru o instalare frumoasa si functionala.

Doar în acest fel se poate asigura un montaj de calitate si durabil, care sa asigure etanseitatea la aer si vapori, izolarea adecvata a ferestrelor sau usilor si protejarea spumei de montaj.

Pentru a obtine un montaj corect, este esential ca lucrarea sa fie efectuata de personal specializat si instruit în domeniul tâmplariei PVC sau aluminiu. Un montaj corect asigura un confort termic si acustic adecvat pentru locuinta ta.

De ce este important un montaj corect al tâmplariei?

Doar prin realizarea unui montaj corect al tâmplariei se pot asigura performantele maxime ale ferestrelor si usilor, precum si o eficienta energetica si fonica excelente.

Utilizarea unei spume de montaj traditionale, fara etansarea adecvata la aer si vapori cu ajutorul foliilor, atât la exterior, cât si la interior, poate duce la situatii neplacute si la facturi considerabil mai mari pentru încalzirea locuintei.

Ce materiale si accesorii folosim?

Calitatea montajului depinde atât de calitatea materialelor utilizate pentru etansarea ferestrei, cât si profesionalismul si experienta echipelor de montaj. Folosim doar materiale si accesorii special concepute pentru montajul ferestrelor si usilor:

Spuma flexibila Soudal cu celula închisa

Spuma poliuretanica Flexifoam se remarca prin flexibilitatea sa si performantele superioare în ceea ce priveste izolarea fonica, fiind un produs de calitate în domeniu. O alta caracteristica importanta este expandarea minima dupa aplicare, ceea ce face ca aceasta spuma sa fie extrem de densa. Aceasta are o elasticitate superioara si este rezistenta la miscari mecanice intense fara a se crapa sau fisura.

Spray primer Soudal

Spray-ul primer Soudal este un adeziv spray pe baza de cauciuc de uz general care poate fi folosit si ca grund pentru îmbunatatirea aderentei la instalarea benzilor de etansare ferestre împotriva vaporilor si a vântului.

Primerul este potrivit pentru utilizare pe diverse suprafete de constructie, cum ar fi beton, beton gazos, silicat, ipsos, zidarie, metal, lemn si sticla.

Benzi Soudal pentru etansare la aer si vapori

Benzile Soudal sunt produse special concepute pentru etansarea la aer si vapori, asigurând astfel un montaj corect si durabil al a ferestrelor si usilor.

Aceste benzi sunt fabricate din materiale de înalta calitate, rezistente la intemperii, UV si alte conditii climatice. Sunt disponibile în diferite dimensiuni si grosimi, atât pentru folosire la interior cât si la exterior.

Membrana lichida Soudal pentru etansare la interior

Membrana lichida cu polimeri ranforsati, de calitate premium, asigura o etansare eficienta la aer si vapori si poate fi aplicata rapid si usor cu o pensula.

Dupa uscare, formeaza o membrana elastica cu o aderenta excelenta la majoritatea suprafetelor minerale. Datorita continutului sau de fibre, poate umple goluri de pâna la 2mm, asigurând astfel o etansare eficienta.

Membrana anti ploaie si vânt pentru exterior

Membrana lichida pe baza de polimeri hibrizi care poate fi aplicata cu pensula sau pulverizata cu un pistol aplicator si poate fi utilizata atât la interior, cât si la exterior. Este parte a sistemului SWS si poate înlocui benzile de exterior.

Formeaza o bariera elastica etansa la aer si apa dupa uscare, si poate fi aplicata peste îmbinari sau suprafete ce necesita etansare.

Materiale si accesorii optionale

Pentru constructii noi oferim montaj premium, cu precadre, care implica instalarea cu precizie a tâmplariei într-un sistem termic special. Acest tip de montaj asigura o izolare termica de înalta performanta, fiind esential în obtinerea unei case cu consum energetic redus.

Precadru Blaugelb Triotherm+

Profilul de termoizolare Blaugelb este un profil de termoizolare realizat din PES dens (polistiren expandat), ideal pentru termoizolarea si hidroizolarea usilor si ferestrelor din PVC sau aluminiu.

Acest profil este foarte rezistent si poate fi folosit si ca profil de înaltare de tip solbanc. Prin utilizarea lui ca solbanc ajuta la reducerea puntilor termice de sub ferestre si usi, ceea ce contribuie la o izolare termica superioara a casei.

Placa termoizolanta eliminare punti termice

Phonotherm 200 de la BOSIG este o placa rigida termoizolanta special conceputa pentru a minimiza puntile termice în jurul ferestrelor, usilor si fundatiei. Datorita proprietatilor sale, aceasta placa rigida ofera suportul structural necesar pentru un montaj sigur si eficient.

Phonotherm 200 garanteaza ruperea tuturor puntilor termice, reducând astfel pierderile de caldura si asigurând o izolare termica de înalta performanta.

Ancore pentru fixare mecanica Blaugelb

Sistemul Blaugelb Protect consta în cleme metalice de montaj pentru ferestre si usi care se fixeaza pe intradosul tâmplariei, atât pe orizontala, cât si pe verticala. Prin utilizarea acestui sistem, nu mai este necesara gaurirea tâmplariei, astfel încât se evita puntile termice si se obtine un montaj eficient din punct de vedere energetic.

Clemele metalice pot fi fixate în stratul de suport cu ajutorul suruburilor sau al diblurilor, garantând astfel o fixare sigura si durabila.

Împreuna alegem cea mai buna solutie

Întelegem ca fiecare proiect este unic si are nevoi specifice. De aceea, lucram îndeaproape cu clientii nostri pentru a identifica cele mai potrivite produse si solutii de montaj care sa îndeplineasca nevoile si cerintele proiectului. În acelasi timp, ne straduim sa ne încadram în bugetul stabilit de client.