Montaj, service aer conditionat Bucuresti, Ilfov

Intretinere aer conditionat Bucuresti, Ilfov

...
Intretinere aer conditionat Bucuresti si Ilfov

Producatorii recomandam in materie de intretinere aer conditionat Bucuresti ca nivelul freonului de racire din instalatie sa fie verificat în fiecare an! Daca el lipseste sa va proceda la incarcare cu freon.

Diagnosticarea si verificarea periodica trebuie obligatoriu sa includa verificarea presiunilor sistemului de racire. Spalare si curatarea condensatorului, testarea amperajului al compresorului, gresarea motoarelor ventilatorului, verificarea partilor mobile, constatarea eventualelor defecte.Fara verificarea si intretinere aer conditionat Bucuresti periodica a intalatiei de racire si incalzire, acesta pierde aproximativ 20% din eficienta.

Aceste lucruri ne invata ca toate costurile de revizie aer conditionat sunt recuperate destul de repede iat economiile dvs. lunare la factura electrica va fi una considerabila.

O instalatie de racire care este întretinut în mod corespunzator, va dezumidifica incaperea mult mai eficient decat o clima ne verificata si intretinuta la timp.

Elementul cele mai important la un aer conditionat pentru a racii corespunzator este freonul.Un echipament de climatizare care are cu 10% mai putin agent de racire va functiona impropriu si nu va racii sau incalzii incaperea dvs!

Alergenii sunt periculosi, ei ajungand in organism prin inhalare – respiratie, produc alergii rinite, astm,etc…majorand sensibilitatea organismului de a se apara.De aici avem si explicatia de ce tusim, stranutam, racim foarte des.

...
Preturi pachet igienizare

Igienizare/curatare filter aer conditionat – 120 LEI

Pachet igienizare + verificare instalatie aer conditionat – 200 LEI

Verificare si incarcare freon instalatie aer conditionat – 50 LEI + 20 LEI/100 grame freon

Pachet complet igienizare + verificare + incarcare instalatie aer conditionat – 150 LEI + 20 LEI/100 grame freon