Ora Curateniei - Servicii de curatenie

Alte servicii

...
Curatare profesionala covoare si mochete

Covoarele reprezinta un element important de decor si confort în casele oamenilor, în salile corporative, etc. Pentru unii, aceasta este o alegere practica, în timp ce altii considera ca e o sursa de adunare a prafului.

Si covorul, si mocheta necesita o întretinere atenta, delicata si proceduri de curatenie specifice, pentru a elimina cantitatile excesive de praf.

Curatarea completa a covorului se face în mai multe modalitati: pulbere de curatare chimica, ceea ce nu este practic sau curatare umeda. Aceasta procedura poate fi realizata impecabil doar de catre profesionisti, deoarece ei stiu cum sa procedeze într-un caz sau altul si ce solutii chimice sa foloseasca, pentru a mentine stratul curat, fara a deteriora structura covorului.

Curatarea umeda necesita îngrijire si cunoasterea anumitor tehnici. Este necesar sa se poata mentine cantitatea potrivita de umiditate în covor, deoarece nu va fi posibila curatarea uniforma mai târziu. Aparatele de curatare cu pulverizare necesita mult timp, deoarece este necesar nu numai sa alegeti solutia potrivita, ci si sa lasati stratul sa se usuce si sa aspirati de mai multe ori.

Procesul de întretinere va fi usor, daca oamenii si întreprinderile vor apela profesionistii de la Ora Curateniei. Echipa cunoaste procedura, detine solutiile speciale, utilajele profesionale si cel mai important stie etapele corecte de curatare profesionala a covoarelor si mochetelor. 

...
Curatare chimica a mobilierului tapitat si din piele

Mobilierul tapitat si din piele reprezinta locul de relaxare dupa o zi grea de munca. Însa, te-ai întrebat cât e de important sa-l întretii, stiind ca este o investitie costisitoare?

Chiar nu ne-am putea imagina sa traim fara un fotoliu moale, o canapea, un scaun sau un pat. Da, decoreaza interiorul, dar îndeplinesc si o functie extrem de importanta - ofera confort în viata oamenilor si devine un instrument de relaxare.
La sfârsitul zilei, a sta într-un fotoliu confortabil este o mare placere. Rareori ne gândim la asta si aproape tuturor le place sa-si întinda picioarele pe canapea. Si ce parere aveti despre curatenia acestui mobilier? Desigur, ar trebui curatate, dar se face acest lucru suficient de des si corect?

Erorile de curatare pot fi observate cu usurinta, ramân pete de praf specifice sau complet necuratate, culoarea mobilierului se estompeaza dupa curatare, materialul devine aspru sau începe sa se degradeze. Toate aceste probleme pot fi evitate prin utilizarea serviciilor companiei de curatenie Ora Curateniei, care asigura curatarea uscata si antialergica a mobilierului tapitat si din piele.
Mobilierul din piele arata întotdeauna solid, dar mentinerea acestuia este o adevarata provocare. Este necesar sa folositi detergenti speciali si prietenosi cu pielea (un produs separat pentru fiecare tip) si nu cei mai ieftini, pentru a nu deteriora cea mai naturala tesatura.

Ora Curateniei foloseste întotdeauna produse de curatenie certificate si de cea mai înalta calitate. 

Beneficiile curatarii chimice a produselor moi din alte materiale sunt destul de evidente - culoarea mobilierului este mai pronuntata, prin urmare, îsi recapata aspectul estetic. De mentionat ca în timpul acestui proces dispar si praful si acarienii, care creeaza discomfort si pericol pentru sanatate.

Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi specialistii nostri, care vor veni la tine acasa sau la birou, la o ora convenabila pentru tine si vor efectua lucrari de curatenie. Lucrarea consta în mai multe etape, precum pulverizare, uscare, pompare, spalare. 

  • Uscarea va dura o zi. Dupa care mobila, poate fi exploatata în mod obisnuit.
  • În urma procesului de lucru efectuat, mobila dumneavoastra, va capata un aspect proaspat, curat, plin de culoare, ca noua.
  • Curatarea umeda a mobilei moale / din piele, cu solutii chimice ( scaune, fotolii, canapele, paturi )

...
Curatenie scari de bloc

Curatenia este un aspect important pentru oricare dintre noi. Atunci când locuim la bloc, este necesar ca dincolo de curatenia propriei locuinte sa beneficiem de curatenie scari de bloc. 
Exista multe beneficii pe care le ofera Ora Curateniei - compania care presteaza astfel de servicii profesionale si asigura o curatenie impecabila a blocului locativ.

Operatiuni de curatenie în scara blocului:

  • Maturarea si spalarea scarilor
  • Maturarea si spalarea coridoarelor la fiecare etaj
  • Spalarea geamurilor, usilor de la intrarea în bloc
  • Stergerea prafului de pe balustrade, înlaturarea pânzei de paianjen din interiorul blocului

...
Curatare tapiterie auto

Salonul automobilului conteaza la fel de mult ca aspectul exterior al acestuia. De aceea, compania Ora Curateniei ofera servicii profesionale, sigure si rapide de curatare a tapiteriei auto. Curatarea interiorului masinii necesita o buna cunoastere a caracteristicilor tapiteriei, iar specialistii nostri sunt specializati în efectuarea acestor proceduri. Se cunoaste ca tapiteria se curata cu solutii speciale si ca cantitatea aplicata depinde de gradul de murdarie, în acest caz aplicându-se aspiratorul cu injectie / extractie. 

Etapele curatarii chimice:

  • Curatare parasolare
  • Curatare plafon cu aspirator cu injectie - extractie
  • Curatare tapiterie cu solutie speciala pentru revigorarea culorii
  • Curatare fetete usi (inclusiv tapiteria lor)
  • Curatare a tuturor elementelor de plastic din zona plafonului si a pilonilor de sustinere
  • Curatarea bordului cu silicon
  • Aspirarea mochetei si curatarea ei cu aspirator cu injectie-extractie 
  • Curatare portbagaj

...
Curatenie in curte

Gradina este locul în care te simti cel mai bine. Însa te vei bucura putin timp, caci e necesara curatenie permanenta: sa uzi si sa tunzi gazonul, sa te ocupi de florile pe care le-ai plantat. Daca nu dispui de timp si energie pentru asta, apeleaza la experti si bucura-te de o gradina si curte îngrijita si frumoasa.
Pe lânga serviciile de curatenie în apartamente si vile, în spatii comerciale, industriale si birouri, avem angajati specializati în curatarea spatiilor exterioare, curatare ce include: tunderea gazonului, curatenia în curte, îngrijirea plantelor, pomilor, arbustilor. Aranjam si potrivim lucrurile la locul lor, astfel încât sa avem spatiu liber pentru a purcede la treaba.

Primavara, vara si toamna sunt sezoanele de lucru în gradina. Echipa Ora Curateniei e gata oricând sa faca curatenia necesara, astfel încât gazonul, pomii si florile tale sa aiba un aspect proaspat, estetic, îngrijit în permanenta.

Serviciile incluse în acest tip de curatenie sunt:

  • Tuns gazon
  • Curatat pomi în functie de înaltime
  • Debarasat gunoiul rezultat pâna la limita proprietatii
  • Varuit pomi
  • Alte servicii la cerere, în functie de nevoi

...
Spalare geamuri

Murdaria de pe geamurile exterioare produce un disconfort sporit, deoarece optureaza luminozitatea din încapere. Anume de aceea ele trebuie sa fie bine igienizate. Însa, de multe ori ele sunt greu de accesat, iar curatarea lor e foarte dificila. Echipa Ora Curateniei asigura geamurilor tale un aspect placut si stralucitor. Îndepartam si curatim geamurile pentru a elimina urmele de grasime, murdarie si pete de pe sticla. Sticla este curatata cu racleta si echipamente profesionale, eliminând 99,9% apa si murdarie din porii acesteia. Geamurile sunt sterse si uscate, lasând în urma o sticla stralucitoare. Serviciile noastre va asigura un rezultat impecabil si placut.

...
Curatenie la piscina

Curatarea piscinei este un eveniment responsabil, a carui calitate necesita nu numai echipamente specializate, ci si un set de cunostinte specifice. Aceasta procedura implica o întreaga gama de lucrari, care este foarte dificil de realizat pe cont propriu. Din acest motiv, cea mai buna varianta ar fi sa încredintezi o astfel de sarcina specialistilor de la Ora Curateniei. Ei vor putea realiza o curatenie perfecta în cel mai scurt timp posibil, respectând în acelasi timp toate standardele sanitare actuale. Este o abordare profesionala care reprezinta cea mai buna garantie a calitatii muncii, mai ales daca zona de pe care doriti sa îndepartati murdaria este suficient de mare.

Cât de des se face curatarea piscinei?
Conform reglementarilor în vigoare, piscinele exterioare trebuie curatate cel putin o data pe an, piscinele interioare cel putin o data la 4 luni. În acelasi timp, lucrari precum dezinfectarea bancilor, toaletelor, alei, vestiarelor, pubelelor, toaletelor si salilor de dus ar trebui efectuate zilnic. Este important sa alegeti formulele de detergent potrivite pentru fiecare dintre aceste sarcini, în caz contrar rezultatul poate fi nesatisfacator. Este important sa întelegeti ca, atunci când comandati un astfel de serviciu precum spalarea piscinelor de la o companie de curatenie, pretul include, printre altele, o garantie a lucrarilor de înalta calitate, efectuate la timp.

Ce include curatarea piscinei?
Lista lucrarilor care ar trebui facute pentru curatarea piscinei este destul de extinsa:

  • colectarea si îndepartarea gunoiului, curatarea cosurilor de gunoi
  • eliminarea ciupercilor si mucegaiului de pe diferite suprafete
  • dezinfectarea echipamentelor, inventarului si zonei de scaldat
  • spalarea pardoselilor, usilor, ferestrelor si oglinzilor
  • curatarea uscata si umeda a spatiilor piscinei
  • curatarea vasului piscinei fara scurgerea apei, care se efectueaza în scop preventiv
  • curatarea echipamentelor de ventilatie
  • îndepartarea murdariei de pe scari, balustrade si poteci
  • curatarea completa a vasului piscinei cu scurgere de apa

...
Spalare fatade din sticla si etalbond

Partea vizibila a cladirii - fatada - trebuie pastrata curata. Atunci clientii tai vor avea o parere pozitiva despre companie. Pâna la urma, fatada este cea care formeaza prima impresie a companiei si a oamenilor care lucreaza în ea. Si aceasta regula se aplica cladirilor de orice tip. Este mai bine sa pastrati curata fatada oricarui birou, restaurant, casa privata si orice alt obiect. 
      
Serviciul de spalare a fatadelor, prestat de specialistii Ora Curateniei este popular printre cei carora le pasa de imagine.
Evident, aceste sarcini pot fi îndeplinite doar de o echipa cu experienta si responsabilitate, care este capabila sa aiba grija de propria lor siguranta, dispune de toate utilajele si echipamentele necesare, cunoaste specificul muncii si care calitativ va înlatura petele, murdaria, vopseaua, praful de pe suprafete.
Într-un final vei beneficia de geamuri perfect curatate, sticle lucioase si vei economisi timp.

...
Curatare chimica a saltelelor

Un cearsaf subtire si husa nu protejeaza salteaua de praf, prin urmare se acumuleaza treptat în interiorul acesteia. În timp, acest lucru duce la pete greu de eliminat si un miros neplacut, persistent.
Curatarea chimica periodica reda saltelelor aspectul initial si le mareste durata de viata. Serviciul de curatare chimica este potrivit pentru saltele din bumbac, latex si alte modele. Procedura realizata îndeparteaza atât petele de pe suprafata saltelei, cât si petele profunde.

Toate operatiunile sunt efectuate folosind produse ecologice, care sunt sigure pentru sanatate si nu provoaca alergii.

Procedura de curatare chimica a saltelelor include:

  • curatarea suprafetei de praf, lâna, par si alte resturi
  • îndepartarea petelor
  • aplicarea detergentului si îndepartarea murdariei cu o masina de extractie
  • clatirea cu apa curata
  • uscare în regim de vid

Curatarea uscata a saltelelor se efectueaza, folosind un produs granular sau spuma care se aplica pe suprafata. Procedurile dureaza 1-2 ore. Curatarea umeda se face cu detergenti lichizi. 
Prin urmare, cea mai potrivita si eficienta medota este curatarea chimica, care îndeparteaza petele grase si vechi, elimina microorganismele daunatoare, acarienii si mirosurile neplacute.

...
Dezinfectie cu Ozon O3

Ozonul se remarca prin puterea sa de eliminare a germenilor, bacteriilor si virusilor. Datorita puterii sale oxidative, ozonul este cel mai eficient dezinfectant ecologic, fiind mai puternic decât substantele de curatare chimice traditionale. În centrul preocuparilor noastre sta protejarea sanatatii dumneavoastra si mai ales a mediului. În acest scop, ne straduim sa promovam adoptarea unor practici eficiente de prevenire, precum dezinfectarea cu ozon, adevarata cheie pentru a asigura un nivel ridicat de igiena si siguranta la locul de munca. Datorita proprietatilor sale, ozonul igienizeaza, oxigeneaza, regenereaza aerul pe care îl respiram, si dezinfecteaza apa pe care o folosim. Elimina mai mult de 99,97% din bacterii, mucegaiuri, ciuperci, drojdii, polenuri si acarieni si distruge virusii. Este un aliat puternic împotriva  alergiilor, a astmului si a infectiilor, deoarece distruge microbii prezenti în aer si pe suprafete.