ReparAerConditionat.com.ro - Service, intretinere aer conditionat Non Stop, Bucuresti, Ilfov

ReparAerConditionat.com.ro - detalii

...
Detalii firma

Din 2010, compania noastra de aer conditionat a servit clienti din Bucuresti si din Ilfov. Atribuim anii nostri de succes pe furnizarea de solutii oneste, fiabile si inovatoare comunitatii noastre. Folosim experienta noastra vasta pentru a va ajuta sa va bucurati de un confort de încredere tot anul. Garantam, prin serviciile oferite si pretul lucrarilor noastre, ca verificarea periodica a unui aparat de aer conditionat nu este o operatie costisitoare, si totodata, va ajuta sa scapati de neplacerile cauzate de lipsa functionarii corecte si ineficiente a aparatului dumneavoastra de aer conditionat în timpul sezonului cald.

Compania dvs. locala de aer conditionat

Va vom depasi asteptarile cu profesionalismul, expertiza si daruirea noastra. Va promitem un serviciu cinstit; Suntem atelierul dumneavoastra unic pentru reparatii si întretinere de acasa si birou. Daca sunteti rezident în Bucuresti, sau Ilfov contactati-ne si vedeti cum s-a dezvoltat ReparAerConditionat.com.ro pentru a deveni un lider antreprenor în servicii de reparatii, montaj si întretinere aer conditionat pentru locuinte si birouri în regiune.

...
Alegerea contractantului AC potrivit

Tehnicieni instruiti din fabrica: Angajam doar tehnicieni instruiti din fabrica, acestia sunt cei mai buni din industrie. Asigurarea dvs. ca munca va fi facuta chiar prima data.

Servicii extinse pentru contractanti: asteptam sa continuam relatia noastra cu mult timp dupa instalarea noului dvs. echipament. Serviciile noastre permanente sunt concepute pentru a mentine unitatea functionala la eficienta maxima, fara defectiuni.