Termo Service 2000 - Vanzare, instalare, service centrale termice, Bucuresti si Ilfov

Instalare (montaj) centrala termica Bucuresti-Ilfov

...
Instalare (montaj) centrala termica Bucuresti-Ilfov

Compania Termo Service 2000 SRL Bucuresti vinde centrale termice pe gaz in condensare cu montaj inclus. În cazul în care deja ati achizitionat o centrala termica pe gaz, va oferim separat serviciul de instalare (montare) centrala termica sau pe cel de inlocuire centrala termica veche In toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

Firma noastra este autorizata ISCIR si are o mare experienta in domeniu.

Conform Legii ISCIR, doar astfel de companii au dreptul sa monteze centrale termice, in conditiile stabilite de prescriptiile tehnice (PT A1) si de Legea nr. 64 din 2008.

Efectuarea de astfel de lucrari de montare a centralelor termice de catre persoane neautorizate se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi, fiind considerata infractiune.

 

Oferim asistenta, vanzare, montare si service pentru urmatoarele branduri de centrale termice

Compania noastra este unul din partenerii unor producatori de renume din domeniu: ARISTON, BERETTA, BAXI, BOSCH (partener recomandat), BUDERUS, CHAFFOTEAUX, FERROLI, HOMPLEX, JUNKERS (partener recomandat), LAMBORGHINI, MOTAN, RESIDEO, TESTO, VIESSMANN, WESTEN) cu cele mai bune rezultate: rapiditate in onorarea si rezolvarea interventiilor.