Total Roof - Firma montaj acoperisuri tabla Bucuresti

Parazapezi acoperis

Indiferent ce fel de parazapada vrei pentru acoperis, noi te putem ajuta. Montam toate tipurile de parazapada si orice culoare, la cele mai mici preturi.
Necesitatea parazapezilor pentru acoperis consideram ca nu este cazul sa o mai enumeram aici pe site.. Stiti si dumneavoastra când, în ce situatie, si de ce aveti nevoie de parazapezi.
Unii sunt dati în judecata de vecin pentru ca nu are parazapezi.. Proprietarul de restaurant este dat în judecata pentru ca nu are parazapezi deasupra parcarii si masina clientului a fost distrusa de zapada.
Si lista poate continua..
Sunt N motive pentru care ar trebui sa îti montezi parazapezi.. ba chiar mai mult în unele situatii chiar si legea obliga la acest lucru.
Indiferent care este motivul pentru care ai ajuns pe aceasta pagina (speram cu nu din cele de mai sus..) te rugam documenteaza-te si nu ezita sa ne contactezi chiar azi.

Unele învelitori, datorita suprafetei lor grunjoase sau a altor proprietati, nu necesita instalarea parazapezilor. Cum ar fi tigla metalica cu pietris (Gerard) sau tigla de tip olan italiana si spaniola utilizata pe acoperisuri cu inclinatia mica. La alte tipuri de acoperis însa cu suprafete lucioase cum ar fi tigla metalica sau tabla faltuita trebuie acordata o atentie deosebita si este necesara instalarea unor sisteme de opritori de zapada.

Galerie foto
  • ...