TermopaneSalamander.ro - Sisteme de profile, usi rezidentiale, service, feronerie, usi culisante, Bucuresti

Folie protectie

Folie lichida pentru protectia temporara folosita la ferestre cu rama din PVC si aluminiu.

Se aplica cu pompa de pulverizat fara aer.Se indeparteaza ca o folie la sfaritul lucrarilor de constructie.

OMNIGUARD NF este pe baza de apa, fara solventi, gata de utilizat compus dintr-o suspensie de polimeri modificati.

Acest lichid este aplicat prin pulverizare se usuca rapid, formand o pelicula, semitransparenta. Aceasta pelicula protejeaza ferestrele impotriva deteriorarilor care pot aparea in timpul lucrarilor de constructie.

Pelicula de protectie OMNIGUARD NF poate ramane pe suprafata care o protejeaza pana la 12 luni, iar cand lucrarile de constructtie se finalizeaza, pelicula se poate detasa usor fara a lasa vreun reziduu.

Se poate folosi atat la interior cat si la exterior.

Evitarea costurilor suplimentare : datorita protectiei complete si eficiente impotriva deteriorarilor care pot apare in timpul lucrarilor de constructie cauzate de tencuire, finisare, polizare (scantei), curatarea fatadei, sablare.

» Economie de timp : aplicare simpla si rapida cu pompa de pulverizat fara aer;» Pe baza de apa;» Protecie atat la interior cat si la exterior ; pentru perioade scurte sau lungi;

» Pelicula de protecitie Omniguard 110 NF nu se detaseaza datorita vantului ;

» Se poate folosi pe suprafete cu aderenta scazuta unde benzile de protectie nu se lipesc;

» Lasand OMNIGUARD NF sa se usuce cu usa/fereastra putin intredeschisa, aceste ferestre sau usi pot fi apoi deschise sau inchise pe durata lucrarilor de constructie, fara ca pelicula de protecttie OMNIGUARD NF sa se detaseze.

Galerie foto
  • ...