ATVROM - CMC Moto Class Company

ATV

...
Arctic Cat

ARCTIC CAT 700I TRV XT, TEAM ARCTIC GREEN '14

Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic green '14 este un ATV care nu va va dezamagi. Prevazut cu motor care ofera un cuplu ce nu este strain de senzatiile tari, vehiculul este fabricat pentru a face fata celor mai accidentate terenuri. Deoarece se manevreaza extrem de usor, cei care-l piloteaza nu au de ce sa se sperie. ATV-ul este prevazut cu sistem de franare hidraulica, ce satisface si cele mai exigente cerinte. Modelul Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic green este echipat cu transmisie automata CVT, avand de asemenea comenzile H, L,N si R. Transmisia variabila continua transfera cuplu motor maxim catre axul cardanic, mentinand in acelasi timp viteza optima a motorului. Trebuie sa stiti ca printr-o simpla apasare de buton, puteti comuta de pe 2x4 pe 4x4. Vehiculul poate fi echipat cu troliu si carlig de remorcare, pentru a oferi si mai multe avantaje in exploatare. Arctic Cat 700i TRV XT este ATV-ul ideal pentru excursii de weekend. Ceea ce separa modelul XT de standard sunt caracteristici precum electronic power steering, bara stabilizatoare, jante de aluminiu si vopsea stil automobil. Are de asemenea diferential fata blocabil si transmisie automata Duramatic. Alte dotari ale ATV-ului sunt: suspensie ajustabila si independenta, scaun pentru pasager, Electronic Fuel Injection EFI, frana de motor dinamica si sistem 3 in 1. Accesorii incluse in pretul ATV-ului Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic green 1. troliu WARN 3000 lbs 2. carlig de remorcare 3. toba inox REMUS 4. jante de magneziu

...
Can-Am Bombardier

CAN-AM OUTLANDER L 450 '15

Caracteristici generale - Can-Am Outlander L 450 '15 Inca de la inceput, cand J.A. Bombardier a fondat compania in 1942, numele Bombardier a fost sinonim cu calitatea si creativitatea. Spiritul sau de pionier este o mostenire care a mentinut avantulBombardier de a creste si a explora noi frontiere. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, peste 6800 de angajati pastreaza spiritul viu in toate vehiculele si motoarele pe care le construiesc.   La BRP, inovarea si pasiunea sunt inima angajamentului companiei, a produselor si a brandurilor de pe piata. Chiar daca este vorba despre vehiculele nautice Sea-Doo, snowmobilele Ski-Doo si Lynx, motoarele RotaxATV-urile Can-AmUTV-urile Can-Am sau Spyder roadster-ele produse de BRP, valorile fundamentale ale companiei prind viata prin tehnologie si design, fiind inspirate de misiunea unica de a aduce cea mai buna experienta powersport clientilor BRP.    ATV-urile Can-Am sunt incorporarea abilitatii BRP de a redefini fiecare piata pe care patrunde.   Catre sfarsitul anilor 1990, designerii si inginerii BRP au fost primii care au echipat un ATV cu suspensia TTI, oferind confort superior in orice conditii multumita plasarii unice a doua puncte de pivot independente. In 2002, au fost primii care au oferit un ATV omologat pentru doua persoane. Pentru combinarea puterii maxime, a indemanarii si a tractiunii, ATV-urile Can-Am sunt alegerea entuziastilor si profesionistilor – care le conduc catre podium.   Cu ATV-urile si celelalte vehicule pe care le fabrica, BRP duce inainte o lunga traditie de cuceriri. Acum peste 30 de ani, lumea a descoperit Can-Am prin motocicletele de motocross revolutionare. BRP s-a retras de atunci de pe acea piata, dar legenda si spiritul de campion Can-Am dainuie, prin pasiune si dedicatie.

...
CFMoto

CFMOTO CFORCE 550 '15

Caracteristici generale - CFMoto Cforce 550 '15 ATVROM va prezinta noul CFMoto CForce 550: - motor cu un singur cilindru, 4 timpi, SOHC, EFI, 4 valve - capacitate cilindrica 495 cc - putere 39 CP - cutie de viteze automata CVT - sistem 4x4 - sa pentru pasager - praguri ridicate - portbagaje fata si spate - bara de protectie fata - troliu si cui de remorcare - aparatori de maini - priza de alimentare - afisaj de bord LCD - jante din otel de 12 inci Cu un motor nou, un design nou si un sasiu imbunatatit, acest nou ATV denumit CForce 550 are un aspect care aminteste de fratele sau mai mare, 800. Este echipat cu un motor racit cu lichid cu un singur cilindru, cu injectie, de 495cc, care favorizeaza un cuplu puternic in toata gama de turatii. Este prevazut cu transmisie 2x4 / 4x4, amortizoare independente, troliu, aparatori de maini si portbagaje pentru accesibilitate. CFMoto CForce 550 are dimensiunile 2350 x 1180 x 1400 mm, un ampatament de 1490 mm, o garda la sol de 275 mm si o greutate de 340 kg. Este echipat cu anvelope AT25x8-12 43J fata si AT25x10-12 50J spate si este disponibil si in varianta cu EPS, care aduce in plus directie asistata, jante din aluminiu si suspensie pe gaz. Dupa UForce si ZForce, noul CForce 550 prezinta un aspect mai agresiv dar in acelasi timp este practic si accesibil si este potrivit pentru o varietate de sarcini utilitare si de recreatie.

Categorii
Date de contact
0318059043; 0741288766
Splaiul Unirii, Nr. 168, Bl. T1, Et. 1, Ap. 105, sector 4,
Distribuie