ATVROM - CMC Moto Class Company

MOTOCICLETE

...
Honda

HONDA CB500FA ABS '14

Cu un design ce aduce aminte de mult mai faimosul CBR 1000RR, acest model te trimite in lumea curselor, din primul moment in care te-ai asezat in sa. Motorul performant, ce te imbie sa atingi linia rosie la fiecare schimbare de viteza, are un sound deosebit, si drept rezultat, un zambet imens pe fata non stop. Invariabil, motorul de 500cc, este automat legat de legendarii piloti din Grand Prix, Freddie Spencer and Mick Doohan, care au scris istorie . Dar la acest model de motocicleta, nu totul este legat de motor. Cadrul extrem de usor, franarea performanta, suspensia reglabila,  look-ul sportiv, fac din Honda CB500FA ABS un adevarat lider.

...
Kawasaki

KAWASAKI NINJA ZX-6R 636 30TH ANNIVERSARY EDITION '15

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 30th Anniversary Edition este modelul aniversar pentru 30 de ani si beneficiaza de toate caracteristicile de performanta necesare sa-i multumeasca pe cei mai pretentiosi rideri. Modelul este dotat cu un motor in 4 timpi cu 4 cilindri in linie cu o capacitate de 636 cc, injectie de combustibil, pornire electrica, un cadru rezistent din aluminiu, cutie de viteze cu 6 trepte, transmisie pe lant, un rezervor generos de 17 litri si suspensii si frane performante. Aceasta motocicleta este proiectata sa ofere maxim la fiecare cursa, atat pe circuit cat si pe sosea. Va invitam sa urcati in saua ei si sa porniti la drum. Va garantam ca nu veti fi dezamagit. Kawasaki Ninja ZX-6R 636 30th Anniversary Edition beneficiaza de garantie 2 ani si transport gratuit in toata tara.

...
Suzuki

SUZUKI GSX-R600 '14

Suzuki GSX-R600 '14 beneficiaza de un motor, putem spune, unic: o cilindree de 599, suprapatrat, ce are unghiul supapelor din titan extrem de ascutit, adica 10 grade admisie si 12 grade evacuare, plus ca integreaza tot know how-ul acumulat in MotoGP.

Cadrul este usor si zvelt, iar in combinatie cu propulsorul de top, obtin cel mai bun raport putere-greutate. Franarea este asiguarata de etrierele Brembo, cunoscute pentru eficienta maxima si dozabilitatea perfecta a sistemului.

Stabilitatea este ajutata de furca Big Piston Showa si dovedeste o precizie incredibila a traseelor în timpul franarilor, iar amortizorul  de ghidon controlat electronic face fata atat la manevrele de parcare sau intoarcere pe strazi inguste, cat si la virajele de viteza mare de pe circuite.

Cutia de viteze are rapoarte schimbate pentru performanta maxima: treapta 1 mai lunga iar celelalte trepte au fost scurtate si etajate mai aproape pentru accelerarile explozive la iesirile din viraje.

Daca mentionam si consumul redus cu aproximativ 10%, sistemul de presetare a motor-managementului Suzuki Drive Mode Selector (S-DMS), toba mult mai usoara si cu performante marite, ergonomia marita, Suzuki GSX-R600 '14 este motocicleta care va furniza maximul de adrenalina.

"Suzuki GSX-R600" beneficiaza de garantie 2 ani si transport gratuit in toata tara.

Categorii
Date de contact
0318059043; 0741288766
Splaiul Unirii, Nr. 168, Bl. T1, Et. 1, Ap. 105, sector 4,
Distribuie