Ema AC Instal - Instalare, service aer conditionat Bucuresti

Montaj rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt concepute pentru asigurarea unei bune izolari termice, fonice si chiar pentru siguranta bunurilor din caminul tau sau pentru a preveni potentialele tentative de intrare prin efractie.

Atunci când sunt închise, rulourile garanteaza întuneric complet, atunci când lamelele sunt deschise, rulourile filtreaza lumina.
Tipul lamelei (dimensiune, din PVC sau aluminiu) este important pentru optimizarea rezistentei presiunii mecanice, protejeaza împotriva potentialilor intrusi si ofera izolare termica si insonorizare.

 Beneficii :

  • îti asigura umbra-protective împotriva efectului de lumina orbitoare a razelor solare

      – flexibilitate în dozarea luminii natural
      – împiedica pierderile de caldura pe timpul iernii

  •  ofera intimitate- protejeaza de eventuale priviri indiscrete, mai ales când ferestrele dau spre strada sau spre o locuinta vecina
  •  ai un somn odihnitor- liniste si obscuritatea necesara atunci când vrei sa te odihnesti
  •  îti asigura siguranta- prin confortul si prin protectia împotriva tentativelor de efractie

      – protejeaza mobilierul si decoratiunile interioare de razele ultraviolete

  •  asigura o temperatura constanta- previne încalzirea excesiva a locuintei în zilele toride de vara

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile aplicate sunt rulourile cele mai des intalnite dat fiind faptul conceptiei sale constructive foarte simple care permite montarea in diverse moduri cerute de particularitatile fiecarui spatiu in parte. Rulourile confectionate de catre sosietatea noastra sunt in totalitate din aluminiu (Caseta, Capace laterale, Ghidaje, Lamela 39 sau 45mm, Lamela finala)

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu plasa tip rulou antiinsecte incorporata in caseta ruloului. In acest caz avem ghidajul ruloului cu doua canale, unul pentru lamele si altul pentru plasa.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Rulourile suprapuse sunt concepute sa fie montate o data cu tamplaria si au caseta fixata deasupra tamplariei de unde vine si denumirea de rulou suprapus.

Constructiv ruloul suprapus este identic cu cele aplicat, doar ca unele componente sunt din PVC (caseta, capacele laterale si ghidajele) pentru a asigura o bariera termica mai ridicata. In plus pentru a izola mai bine, caseta la interior mai are si izolatie din polistiren extrudat.

Galerie foto
  • ...