Ema AC Instal - Instalare, service aer conditionat Bucuresti

Demontare aparat aer conditionat

Serviciul de demontare aparat aer conditionat se face cu echipe specialitate .

Demontarea este fara pierderi de freon. Agentul refrigerant se recupereaza in compresorul unitatii exterioare, la reinstalare va avea aceeasi cantitate de freon.

Etapele demontarii aparatului de aer conditionat sunt urmatoarele: pornire aparat pe modul "rece", recuperare freon, demontarea unitatii exterioare, demontarea unitatii interioare.

SERVICII INCLUSE

• Pasul 1: Pornirea aparatului de aer conditionat pe modul "rece".

• Pasul 2: Recuperarea freonului. In functiune, cu compresorul pornit, se desfac capacele robinetilor de la unitatea externa. Se inchide robinetul care corespunde tevii de diametru redus. Se asteapta 1 - 3 min. Dupa aspirarea freonului in compresor se va inchide si cel de-al doilea robinet. Se opreste din telecomanda si se scoate din priza. Se desfac tevile prinse prin holenderi - piulite de la unitatea exterioara, acoperindu-se capetele tevilor cu banda izolatoare. Se deconecteaza furtunul de drenaj - condens.

• Pasul 3: Demontarea unitatii exterioare. Unitatea exterioara este prinsa de suporti - console cu patru suruburi. Dupa desfacerea lor, putem depozita in interior unitatea.

• Pasul 4: Demontarea unitatii interioare. Degajam in jurul perforarii - siliconul, spuma sau surplusul de material atat la interior cat si la exterior. Desfacerea traseului, a tevilor se poate face cu unitatea trasa sau direct. Declipsarea unitatii sa poate face miscand stanga - dreapta usor sau cu orice obiect mic in forma de L.

Galerie foto
  • ...