Dr. Clean - Servicii premium de dezinfectie prin nebulizare

Dezinfectie

Dezinfectia urmareste distrugerea, îndepartarea sau micsorarea numarului de germeni, pâna la limita la care prezenta acestora nu mai creeaza risc de îmbolnavire. Substantele care se folosesc pentru dezinfectie se numesc substante dezinfectante.

Dezinfectie eficienta prin nebulizare
Metodele si substantele biocide folosite de Dr Clean asigura niveluri superioare ale dezinfectiei, log 4 suficient pentru virusurile încapsulate din categoria carora face parte si SARS COV2, sau log 6, eficient în cazul sporilor sau al unor incinte spitalicesti. În functie de substantele biocide utilizate, durata efectului virucid, germicid si fungicid poate varia de la câteva ore la 7-10 zile.

 
Din punct de vedere al scopului urmarit, asiguram:
Dezinfectia profilactica – se efectueaza în scopul distrugerii eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni. Dezinfectia profilactica trebuie precedata de deratizare si dezinsectie.

Dezinfectia de necesitate – se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare din momentul înregistrarii primelor cazuri de boala si pâna la eliminarea focarului.
SOLICITA OFERTA ACUM

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0774457457
Intrarea Aniversarii, Nr. 41, Modul 608, Et.4, sector 3
Distribuie