Dr. Clean - Servicii premium de dezinfectie prin nebulizare

Deratizare

Deratizarea reprezinta complexul de mijloace si masuri, aplicate de operatorii DDD în combaterea rozatoarelor dintr-o locatie, în scopul reducerii substantiale a numarului acestora cu ajutorul substantelor chimice. Distrugerea rozatoarelor are un rol deosebit de important deoarece soarecii, dar mai ales sobolanii sunt rezervoare de infectie si vectorii raspândirii diferitelor boli, producând în acelasi timp pagube însemnate prin consumul de produse agroalimentare, furaje etc.

Pentru DERATIZARE utilizam substante de maxima eficienta, care se gasesc în lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar - umana. Spectru de actiune: soareci si sobolani de orice specie, alte rozatoare. Operatiunea de deratizare se efectueaza atât în spatiile interioare, cât si în cele exterioare (curti, alei, etc). Metodele folosite la deratizare sunt: amplasarea de statii de intoxicare în care se plaseaza momeli cu raticid, plasarea de capcane în locuri strategice si amplasarea de momeli cu rodenticid sau cuburi parafinate.


În plus fata de metodele chimice ce constau în folosirea unor substante chimice cu efect raticid, Dr. Clean face apel si la metode fizice precum folosirea de curse si capcane sau metode bio , adica substante naturale cu efect repelent.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0774457457
Intrarea Aniversarii, Nr. 41, Modul 608, Et.4, sector 3
Distribuie