Dr. Clean - Servicii premium de dezinfectie prin nebulizare

Dezinsectie

Efectuam procedurile de DEZINSECTIE numai cu personal specializat, calificat, iar materialele si substantele utilizate sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Solutiile utilizate in spatiile tratate nu lasa urme sau pete, sunt biodegradabile si vor fi alese in functie de tipul si nivelul de infestare in locatiile vizate. Activitatea de dezinsectie se va efectua prin pulverizare/nebulizare, aplicare gel sau fumigene in incaperi si spatii inchise, utilizandu-se pompe manuale, pulverizatoare de mare presiune sau aparatura specifica pentru nebulizare.

Dr Clean ofera servicii de:
 

- dezinsectie preventiva (profilactica) care are scopul de a împiedica înmultirea si raspândirea daunatorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Ea trebuie sa aiba caracter permanent;

 

- dezinsectie curativa (terapeutica sau de combatere) în focar, care urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si artropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza; ea se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0774457457
Intrarea Aniversarii, Nr. 41, Modul 608, Et.4, sector 3
Distribuie