Termo Products & Services - Ferestre si usi glisante, culisante, armonice, rulouri, rolete, jaluzele, Bucuresti

Ferestre Pivotante

Deschiderea pivotanta – se foloseste de obicei la ferestrele montate în institutiile publice. Este un sistem rar folosit si datorita costurilor ridicate. Are utilitatea ca fereastra se basculeaza total din interior spre exterior, si asigura un flux mare de aerisire, mai mare decât cea oscilobatanta.

Are avantajul ca se poate bascula total astfel încât partea din exterior sa fie pentru o perioada în interior, unde face mai usoara întretinerea sau curatarea geamului, dându-i posibilitatea sa fie folosita cu succes si la etajele superioare fara necesitatea interventiei alpinistilor utilitari pentru curatare.

Dimensiuni minimale si maximaleLatimea minima a ochiului care se deschide este de 800mm iar înaltimea de 1000mm. Latimea maxima a ochiului care se deschide este de 2000mm, ca exceptie se poate duce pana la 2400mm iar înaltimea de 2400 (niciodata nu se vor folosi dimensiunile maximale împreuna).Compatibilitate îmbinare cu alte ferestreToc adânc în functie de sistem (S8000/S9000), compatibil a se îmbina cu alte ferestre din sistemul folosit.Prag: Întotdeauna sistemul va avea toc închis.  Configuratiile posibile: întotdeauna o singura deschidere .

 

Galerie foto
  • ...