Termo Products & Services - Ferestre si usi glisante, culisante, armonice, rulouri, rolete, jaluzele, Bucuresti

Termo Products & Services - detalii firma

Suntem o echipa tânara, dar în acelasi timp cu experienta în domeniul crearii de confort termic, fonic si antiefractie, prin productia si montajul de ferestre de calitate superioara, înca din anul 2003, lucru care a ajutat clientii nostrii sa economiseasca timp si bani. De-a lungul timpului am acumulat experienta în urma colaborarii cu clientul final,  cu revanzatorul de ferestre cât si cu constructorul, ceea ce ne da încrederea ca si dumneavostra puteti fi unul din clientii nostrii.Lucram cu profile recunoscute pe plan national si international ca fiind de calitate superioara (Profile Gealan sau Salamander, feronerie ROTO, Siegenia sau G-U, sticla Saint Gobain sau Guardian), combinat cu intersul si experienta acumulata, va punem la dispozitie un pachet complet de produse si servicii de înalta calitate.Avem solutii specifice confortului dumneavostra, personalizând fiecare oferta în parte, oferind solutiile care vi se potrivesc cel mai bine, îmbinând experienta acumulata cu tehnologia prezentului.

 

Astfel ca noi, suntem aici pentru dumneavostra, oferindu-va solutii pentru un camin primitorlinistit,  sigur si colorat.

Izolare termicaFerestrele realizate cu profilele GEALAN asigura o economisire optima de energie, data fiind caracteristica naturala de izolare a materialului PVC, ce garanteaza o izolare termica excelenta.vezi mai mult Izolare fonicaÎn cladirile moderne protectia fonica are un rol important. Multi oameni locuiesc în centrele oraselor sau în apropierea strazilor circulate si este important sa reducem zgomotul la minimum.vezi mai mult Protectie la efractie

Protectia si siguranta reprezinta cerinte fundamentale. Ferestrele si usile noastre va ofera o protectie, atât de necesara, împotriva încercarilor de patrundere prin efractie ale infractorilor.

vezi mai mult StabilitateÎn cadrul tehnologiei GEALAN - STV® (vitraj static uscat), sticla se lipeste de cercevea cu ajutorul unei benzi adezive special concepute, fara a schimba modul obisnuit de asezare a geamurilor.Culori disponibileFerestrele si usile colorate reprezinta o importanta deosebita în ceea ce priveste design-ul fatadelor. Aveti posibilitatea de personalizare prin alegerea nuantei dorite dintr-un paletar generos.vezi mai mult FiabilitateSistemul performant de profile din PVC si feroneria moderna ce echipeaza ferestrele si usile noastre fac ca acestea sa fie usor de manevrat pentru o perioada îndelungata de timp.

Ce ne recomanda?

Experienta în domeniuAvem vechime în domeniul productiei tâmplariei pvc înca din 2003. Am avut timp sa experimentam configuratii diverse, sa gresim si sa ne corectam, sa vedem ce este de îmbunatatit si sa facem asta, sa ne luam ce utilaje au fost nevoie si oamenii potriviti, astfel putem garanta corectitudinea executari tâmplariei dumneavoastra în cele mai mici detalii.

Consultanta de calitate

Având în vedere experienta de peste 17 ani în domeniul tâmplariei, am avut timp sa ne documentam si asupra variantelor posibile si imposibile în care se mai poate executa o fereastra, astfel detinem consultanta de calitate, pe care v-o punem la dispozitie pentru a configura produsul potrivit dorintelor si nevoilor dumneavoastra.Personal calificatAvem personal calificat, care sa ia dimensiunile de executie  apoi care sa se ocupe de productia tâmplariei dumneavoastra, cât si personalul care va monteaza fereastra în casa dumneavostra.  

Calitate la standarde ridicate

Oferim calitate la standarde europene prin prezentarea certificatului cu marcaj C.E si ISO 9001. Si alte rapoarte ce tin de calitatea si caracteristicile produselor solicitate.Executie cu utilaje performanteAmbalare si transport în tara sau strainatateMontaj de specialitate, personalizat

Galerie foto
  • ...