Termo Products & Services - Ferestre si usi glisante, culisante, armonice, rulouri, rolete, jaluzele, Bucuresti

Grila de ventilatie Renson

Grila de ventilatie Renson pentru geam termopanGrila TC60 pentru geam termopanGrila de ventilare TC60 este special proiectata pentru montarea în sticla, cu posibilitatea de instalare pe tâmplarie de aluminiu, lemn si PVC, pentru geam termopan de maximum 24mm.Clapeta autoreglabila actioneaza automat la presiuni diferite ale vântului, evitând astfel disconfortul din încapere si economisind din energia termica. Grilajul din partea interioara a grilei de ventilare TC60 actioneaza ca o plasa pentru insecte, fiind usor detasabila pentru a putea fi curatata. Detalii tehnice si pret pentru grila aerisire Renson TC60

Pretul unui sistem de ventilatie Renson TC60 este de aproximativ 140 euro/ metru liniar si poate veni gata montat pe fereastra comandata la noi (pentru dimensiuni mici pretul raportat per/ml este mai mare datorita elementelor de capat care sunt mereu la acelasi pret si grila putina) dar binenteles ca poate fi comandat si separat si trimis prin curier oriunde în tara, doar ca montajul va trebui facut de personal de specialitate, fiind nevoie de desfacerea baghetei si înlocuirea sticlei (la fereastra deja montata).

Pentru montarea grilei de ventilare TC60 este necesara reducerea sticlei cu 60mm. Se monteaza, întotdeauna pe orizontala, în partea de sus a ferestrei si manânca 60mm doar din înaltimea sticlei termopan. În partea de jos a grilei exista o garnitura care face etansarea cu sticla, iar în partea de sus, bagheta se bate peste grila ca si când ar fi geam termopan.Cum masuram lungimea pentru executie?Cota de executie a grilei respective, este egala cu lungimea (latimea) geamului (sticlei) existent pe ochiul de fereastra respectiv unde se vrea montata grila.Cum se masoara cota de sticla deja existenta pe o fereastra ?Ca sa nu desfaceti baghetele care sustin geamul pe cercevea, se masoara dimensiunea sticlei cu tot cu bagheta de sustinere a sticlei pe pozitie, si din cota masurata se scad 10mm (sau se apeleaza la un specialist în termopane).  Grila de ventilare TC60 este potrivita pentru pachete cu grosimea sticlei doar de 24mm.Lungimea maxima functionala a grilei: 2500 mm. Lungime minima executata este 170mm.Poate fi comandata pe culoare alb, maro sau orice Culoare RAL sau nuante de lemn.

Grila de ventilatie Renson pentru geam tripanGrila AR75 pentru geam tripan

Datorita mecanismului interior unic, grila de ventilare AR75 dezvolta 4 posibilitati de reglare ale debitului de aer (54, 67, 77 sau 101 m3/h/m), pastrându-si acelasi aspect.

Clapeta autoreglabila actioneaza automat la presiuni diferite ale vântului, exact pe acelasi principiu ca si grila TC60, evitând astfel disconfortul din încapere si economisind din energia termica. Grilajul din partea interioara a grilei de ventilare AR75 actioneaza, la fel ca si în cazul celorlalte grile renson, ca o plasa pentru insecte, fiind usor detasabila pentru a putea fi curatata.

Grila de ventilare AR 75 este potrivita pentru pachete cu grosimea sticlei de: 24, 28, 32, 36, 40, 44 mm.

Detalii tehnice si pret pentru grila aerisire Renson AR75

Pretul unui sistem de ventilatie Renson AR75 este de aproximativ 170 euro/ metru liniar si vine montat pe fereastra; de asemenea poate fi comandat si trimis prin curier oriunde în tara, doar ca montajul va trebui facut de personal de specialitate, fiind nevoie de desfacerea baghetei si înlocuirea sticlei - daca se monteaza pe o fereastra deja montata. 

Pentru montarea grilei de ventilare AR75 este necesara reducerea sticlei cu 75mm pe înaltime. Se monteaza, întotdeauna pe orizontala, în partea de sus a ferestrei si manânca 75mm doar din înaltimea sticlei termopan. În partea de jos a grilei exista o garnitura care face etansarea cu sticla, iar în partea de sus, bagheta se bate peste grila ca si când ar fi geam termopan.Cum masuram lungimea pentru executie?Cota de executie a grilei respective, este egala cu lungimea (latimea) geamului (sticlei) existent pe ochiul de fereastra respectiv unde se vrea montata grila.Cum se masoara cota de sticla deja existenta pe o fereastra ?Ca sa nu desfaceti baghetele care sustin geamul pe cercevea, se masoara dimensiunea sticlei cu tot cu bagheta de sustinere a sticlei pe pozitie, si din cota masurata se scad 10mm (sau se apeleaza la un specialist în termopane).Lungimea maxima functionala a grilei: 2500 mm si cea minima de 250mm.Poate fi comandata pe culoare alb, maro sau orice Culoare RAL sau nuante de lemn.

Sistemul de ventilatie Higroreglabila - AerecoSistemele Aereco de ventilatie higroreglabila sunt bazate pe principiul controlului sectiunii de tranzit al aerului – si prin urmre a debitului de aer – prin grilele destinate aportului de aer proaspat si cele destinate evacuarii aerului viciat, folosind un senzor mecanic ingenios (un senzor automat precis si fiabil) care comanda direct clapeta grilelor, fara consum propriu de electricitate.Ca detector si element activ al grilelor higroreglabile, senzorul V8 exploateaza un binecunoscut fenomen fizic: proprietatea unor materiale de a se alungi sau scurta odata cu variatia umiditatii aerului. Pe baza acestui fenomen, senzorii compusi din 8 sau 16 benzi poliamidice (dupa caz) comanda miscarea clapetelor grilelor, determinând astfel sectiunea utila prin care aerul poate circula, functie de nivelul umiditatii relative al acestuia. Cu cât creste valoarea umiditatii relative a aerului din interiorul încaperilor cladirii, cu atât deschiderea grilelor va fi mai mare si pentru un timp mai lung. Senzorii sunt protejati fata de conditiile climatice din exteriorul cladirilor; ei sesizeaza numai umiditatea relativa a aerului din interiorul camerelor în care sunt montate, fara a exista riscul de a-si pierde proprietatea de higrosensibilitate, nefiind sub directa expunere a fluxului de aer nici atunci când vorbim despre grilele destinate evacuarii aerului viciat.

Mai mult, utilizând un factor de corectie termica aplicat senzorilor implementati grilelor destinate aportului de aer proaspat, deschiderea clapetelor acestor grile nu este influentata de factorii climatici exteriori chiar si atunci când valoarea umiditatii absolute este foarte scazuta, asa cum se întâmpla iarna.Pretul unui sistem Aereco este de 50 euro/ bucata - fara montaj, si poate fi trimis prin curier oriunde în tara, doar ca montajul va trebui sa fie facut de cineva de specialitate fiind nevoie de frezarea partiala a profilului PVC, atât tocul cât si cerceveaua.Fiind un element cu dimensiune fixa, Aereco are nevoie de cel putin 450mm cota de cercevea, cota sistemului efectiv fiind de 400mm.Sistemul Aereco, poate fi comandat atât pe culoare alb cât si maro închis sau caramel.

Galerie foto
  • ...