Termo Products & Services - Ferestre si usi glisante, culisante, armonice, rulouri, rolete, jaluzele, Bucuresti

Usi rezidentiale

...
Usi rezidentiale

sa de intrare este principalul element al unei locuinte ce face legatura între mediul intim interior si mediul extern si trebuie sa îndeplineasca cu succes principalele proprietati: izolatia termica si fonica, protectia si securitatea.Usi de intrare pentru toate tipurile de locuinteUsile sunt printre elementele cele mai reprezentative ale casei. Fie ca vorbim despre functionalitatea lor practica, sau despre particularitati unice de design, fiecare usa completeaza arhitectura locuintei.Usile de intrare asigura performante ridicate pentru caracteristicile de siguranta si durabilitate.În plus, fiecare usa de intrare protejeaza si izoleaza termic spatiul de la interior pentru ca fiecare beneficiar sa se poata bucura de confort indiferent de conditiile de la exterior.

Detalii tehnice pentru usile rezidentiale (de intrare)Profile folosite - pentru usile de intrare se folosesc profile de Usa specifice traficului intens, armate cu otel zincat cu grosime de cel putin 2mm. Se pot folosi coltari sudabili daca usa este mai lata de 90cm sau la cerere, pentru o durata de viata mai mare a usii.Balamalele folosite sunt balamale 3D sau balamale cilindrice, pentru un design deosebit.Broasca folosita este o broasca cu închidere în mai multe puncte cu cap ciuperca; deasemenea se poate folosi Broasca cu bolturi si ciocuri, pentru o siguranta sporita.

Si mai mult de atât, pentru o Usa de acces, se pot folosi sisteme de automatizare cu posibilitatea de deschidere cu cod sau cartela, sau chiar deschidere pe baza de amprenta.

Mînere/Silduri - în masura în care dam importanta aspectului sau sigurantei, putem folosi în aceiasi masura mânerul spatial de tip bara de inox, sau mânere cu posibilitatea actionarii si din exterior sau mânere fara posibilitatea actionarii din exterior. Pragul de trecere - pentru un acces facil de obicei se foloseste un prag de trecere înalt de 20 de mm, cu o etansare într-o singura garnitura, ceea ce permite usilor care se deschid în interior sa aiba si un picurator care va elimina apa în afara pragului. Pentru usile aflate in fata intemperiilor, se va folosi tocul închis (pe toate cele 4 laturi ale usii), cu etansare pe 2 garnituri sau chiar 3 garnituri.

Usi de intrare cu model din traverseBinenteles ca la o usa de intrare îi sta foarte bine cu unul dintre modelelele de Panel Ornamental, prezentate mai sus, ceea ce îi da o nota aparte, dar la fel de bine Usa de intrare se poate executa si cu un model compus din traverse si sticle ornamentale sau reflexive, sau de ce nu chiar transparente, îcombinatie cu panel la culoarea usii (mai multe modele gasiti la Usile de Interior).