Termo Products & Services - Ferestre si usi glisante, culisante, armonice, rulouri, rolete, jaluzele, Bucuresti

Sisteme de Inchidere terasa

...
Sistemul de Inchidere terasa Glisant

Sistemul de Închidere terasa Glisant cu sticla securizataLocuiesti într-un cartier unde nu ai voie sa închizi balconul ? Nu mai este acum o problema asta.Închide-l cu sistem Glisant sau Glisant-Pliant din sticla!!

Sistemul de Închidere balcon Glisant cu sticla securizata este foarte util pentru închiderea balcoanelor în cadrul complexelor de blocuri unde nu ai voie sa aduci modificari la fatada, sau nu ai voie sa închizi balcoanele care au fost special gândite pentru a ramâne deschise.

Pentru segmentul rezidential, sistemele glisante cu geam securizat sunt potrivite atât în cazul vilelor sau al caselor prevazute cu terasa, cât si pentru compartimentari sau delimitari interioare, permitând o trecere naturala si placuta între spatiile delimitate.

Ele pot închide balcoane cu înaltimi medii de pâna la 1,5 metri, cât si balcoane tip logie si chiar terase cu inaltimea de 3 metri.

Transparent în proportie de 95%

 

 Singurele elemente vizibile ale sistemului sunt cele de pe marginea de pe conturul terasei si doar optional între panourile din sticla (garnituri siliconice) pentru o închidere mai etansa.

Sistemul de Închidere Terasa Glisant

În cadrul acestui sistem, partile mobile ale sistemului sau cercevelele, atunci când se deschid/închid se plimba stânga-dreapta pe o sina cu mai multe cai de rulare si se strâng la un capat (sau în ambele capete), alunecând una pe lânga cealalta, ocupând din latimea usii spatiul necesar unei singure cercevele, atunci când sunt deschise total.

Panourile glisante din sticla nu ocupa spatiu din interiorul terasei ca si atunci când s-ar deschide o usa pe balamale, ci gliseaza strict pe directia închiderii si se parcheaza in pozitia aceasta.

Panourile glisante de sticla pentru Închidere terasa, sunt asemantoare sistemului de usi si ferestre glisante, doar ca nu au rama pvc ci profile din Aluminiu, cu specificatia ca si acesta se gasesc doar pe partea de jos si sus a partii mobile, ceea ce face ca în momentul în care terasa este închisa, sa se vada ca si cum terasa este închisa doar cu sticla.

Sistemele glisante din sticla pentru închiderea teraselor permit utilizarea suprafetei închise pe intreaga perioada a anului, oferind protectie atât contra intemperiilor, cât si a poluarii fonice, permitând în acelasi timp deschiderea spatiului in totalitate.

Trecere lejera peste prag

 

Pragul de doar 7 mm este folosit acolo unde traficul este intens sau în locatia respectiva se transporta de marfuri cu ajutorul carucioarelor, sau este folosit de catre persoane cu dizabilitati.

Dimensiuni mari - lungimi pâna la 10 mlSistemul permite glisarea cercevelelor pe o sina cu 3 sau 5 cai de rulare, ceea ce va duce la existenta a 6 sau 10 cercevele, cu o lungime maxima de 1000mm pe fiecare cercevea.

Aerisire controlataGlisanta foloseste un sistem de blocare a cercevelei, în partea de jos, ceea ce permite oprirea ei în orice pozitie dorita pentru aerisire, în acelas timp in care ofera si siguranta ca nimeni nu va intra în intimitatea dumneavostra.

 

Etanseitate crescuta la apaSistemul se poate plia si pe nevoia de etanseitate la apa folosind un prag mai înalt acolo unde nevoia de etanseitate la apa este mai importanta decât o trecere peste nivel, cât mai scazuta.Siguranta crescuta

Pentru o siguranta sporita, se poate adauga si o broasca încuietoare, pe lânga manerul tragator îngropat.

IgienicO terasa închisa cu un astfel de sistem este mult mai curata, putând fi transformata chiar într-un loc de joaca pentru copii (praful si ploaia fiind oprite de sistem în afara casei).